SAY_MY_NAME

Packat klart för 2 dagar i Stockholm. Imorgon blir det frisören och annat fix. På tisdag åker jag. Älskar Stockholm.
 
 

NEVER_STOP_FOR_ANYONE

Bra dag idag. Hoppar i sängen till one direction och väntar på mathilda som ska dricka vin med mig! Är glad som fan. Imorgon blir det Tapas med tjejerna och sedan nana så att jag kan vara glad och pigg till jobb i helgen!

I'M_INLOVE_WITH_ROCK'N'ROLL_FUCKER

Jag ska köpa mig en ny skinnjacka, spreja på QOTSA och öppna upp min flaska whiskey! Fira att jag är över dig och ditt dumma flin.
 
 
 

BOW_DOWN_BITCHES

 
BAM!
 

I_CAN'T_DROWN_MY_DEMONS_THEY_KNOW_HOW_TO_SWIM

Jag längtar efter känslan av att inte känna någonting. Det ska vara helt dött här inne. Ingen kan slå sönder mig, ingen kan beröra mig. Allt är bara tomt och tyst. fan vad skönt det hade vart.
 

WISHLIST_BABY_NEEDS_TO_BE_ROCKIN'_THIS_SHIT

1 ett par rayban aviators
2 ett par nya hunter boots
3 en marc jacobs bag
4 pärlor i öronen
5 en ny trenchcoat
6 en fortsättning på min sleave
7 en ny Mac
8 en ipad
9 ett par Louboutin Daffodile
10 hela Star wars episoderna
 
Det är bara att börja spara Erica..

LOVELY_LOVE

Jag måste säga att allt känns bra nu. Det har de gjort i flera dagar. skönt att kunna tänka på sig själv for once. Idag blir det släktkalas och sedan plugga då jag läser dubbla kurser. Jag tänker inte alls på honom längre. Jag har hittat någon annan. Och han älskar mig precis som jag är.
 

WHEN_I_CLOSE_MY_EYES

Jag skriver oftast bara här när jag mår dåligt. Ingen vill höra på en glad typ. Så ännu en gång mina vänner ska ni få läsa om mitt olyckliga liv. 
Jag har drömt om honom i en hel jävla vecka nu. Jag vaknar torkar tårarna, tvättar ansiktet och försöker sova igen. Men samma sak händer igen. Jag hatar det. Jag vill inte ha honom här inne. Det går bra på dagarna när jag har massa att göra. Men då är det strikt förbjudet att lyssna på Paramore, kolla igenom gamla bilder/sms och alla smålänningar som kommer in på fiket får min lillasyrra serva.
Jag vill inte längre. Kan han inte bara försvinna. Har han inte skämt ut mig tillräckligt? Måste jag börja skämma ut mig själv också? 
Jag har män som köper smycken, tar ut mig på fantastiska träffar och skickar kärleksbrev. Men endå, så vill jag bara sitta i hans soffa och dricka veteöl. Det är inte okej. 


 
 

PROTECT_YA_NECK

Idag började läsa en bok igen. feels good. vem fan bryr sig om dig när jag har en bra bok och en man som knackar på mitt fönster varje natt. 
 
 

KITTY_LOVES_GOLD

 
Jag kommer ihåg när jag såg dig för första gången. I mina drömmar. ditt barnsliga leende och ruffsiga hår. Jag föll. Men det är okej. Det finns någon därute för mig. Som kan hemsöka mina drömmar och kyssa mig i nacken. 

SUMMER_WINE

låg i sängen och lyssnade igenom alla Håkans plattor. blev friad till. sa nej och hållkäft, sedan somande jag på golvet. Vanlig natt här i Göteborg..

RSS 2.0