LOVE_MY_BABY_WITH_A_BANG

 
Tillbaka efter 10 dagar i Manchester. så jävla häftigt! mina framtida svärföräldrar var oerhört trevliga. känns som att jag blev familj efter 1 timma! Jag och min hubby har haft det jobbigt ett tag och det känns jättebra att kunna åka iväg och bara få vara med varandra och slappa! 
Vi åkte iväg till en liten klubb där en vän spelade och det var hur sweet somhelst. massa psykadeliska installationer och pojkar som såg ut som dom precis hoppat ut från abbey road bilden. 
Min man och jag åt världens goaste curry och drack så jävla god cider! Min man. han är fin han.

WHAT_A_WIKED_BLESSING

Åker till Manchester imorgon. Jag hoppas alla har en fin jul med sin fina familj och söta vänner. peace and love wankers!
 

WE_GON'_MAKE_A_MOVIE

Jag är en bortlovad kvinna. det är konstigt för att jag har aldrig vart det. jag har aldrig kännt att någon vill vara med mig i resten av sitt liv. aldrig. och det är konstigt. jag kan tänka tillbaka till mina ex och tycka att vi hade det bra, men aldrig att någon utav dom skulle få mig att känna såhär. Jag skiter i herr H, Herr J, Herr P. fuck it. Jag är lycklig. och det ska bli skönt att aldrig behöba oroa sig för att inte bli älskad. 
 

RSS 2.0