YOU_LIKE_YOUR_GIRLS_INSANE


YES

Jag orkar inte hålla på och fixa och trixa! såhär ser mina dagar ut: Vakna, skola, plugga, sova! Orkar inte träffa mina vänner, hitta på massa kul, fota, sorry men det kommer inte bli en rolig blogg.

I_FEEL_LIKE_MARGO_TENENBAUM

Jag är kär i en man, vart kär i honom sedan vi låg i en bekants soffa och min bästa vän var kär i honom. Jag låg där medan han kliade mig på ryggen. jag hatar när folk rör mig. men när han gjorde det kändes det som att det var exakt det som skulle hända. Min kompis skulle vara kär i honom, jag skulle vara där i exakt det ögonblicket, vi skulle bara ligga där och inte hångla, sedan skulle jag höra på när min vän satt och berättade hur dom hade vart på något berg och lyssnat på Håkan. Han är nog inte en man. han är en pojke. och jag är en flicka. Jag hör ifrån honom ibland. men han kan inte bli större här, så han fortsätter väl med att klia flickor på ryggen om nätterna...
Emitt Rhodes – Lullabye
 

I'VE_BEEN_DEAD_FOR_DECADES


BITCH_WENT_BLOND_ON_YO_ASSES


DRAGONBORN_YES_I_AM

 
På söndag fyller min lilla kusin år, hela 10 bast! Så imorgon ska jag ta med mig honom till stan och köpa massa spel! Jag kommer nog bli värsta gamermamman kom jag på..Lucky kids! 
 
Jag längtar dessutom tills jag får hålla min nya Nikon imorgon! FAN vad bilder jag kommer ta! det kommer bli som på gamla goa tiden när jag fotade 7 gånger om dagen, förutom att jag inte kommer vara hög, full eller olycklig på bilderna! Jag kan lungt ta och säga att livet är cool.
 
Weezer – Beverly Hills

TIMES_LIKE_THEESE_YOU_LEARN_TO_LIVE_AGAIN

Jag måste fixa ny kamera i helgen så att jag får det gjort, annars kommer jag aldrig göra det utan köpa massa cigg och rom för pengarna! anyways jag är lite orolig över att min mens är sen, typ 2 veckor sen haha. Kanske inte är så bra..
 

LET_ME_KISS_YOU_HARD_IN_THE_RAIN


I_LOST_MY_FAITH_IN_THE_LORD

Ben Howard – The Wolves
 
Sitter vid mitt fönster och lyssnar på den här låten. den får mig alltid att gråta. Den påminner mig om en flicka jag var så otroligt kär i för ett tag sedan. Hon hade långt brunt hår, det gick ner till brösten på henne. De största och vackraste bruna ögonen jag någonsin sett. Hon var så oförstörd och glad. Jag är inte kär i henne längre, jag blir bara påmind om henne ibland och det gör lite ont.
 

I_FELL_FOR_THE_COMPANY_GIRL
Idag hade jag psykolgiprov, tror jag aceade det. Anyways, ser fram emot oktober för då ska jag köpa mig en ny kamera. då kan jag nog ta jäävligt mycket bättre bilder! Btw: vad vill ni att jag ska ha med i bloggen? längesedan jag bloggade fritt!

CAN'T_KEEP_THAT_TRUMPET_OUT_OF_MY_HEAD

Jag tänker alltid för mycket. Jag missar alltid att gå av vid min hållplats, vad jag skulle köpa eller vilket klassrum jag ska till. Jag går alltid runt och tänker. och är arg. ibland så skrattar jag, och det/den som fick mig att skratta är bäst i världen i mina ögon. Nu ska jag bada och plugga psykologi.

BEST_MOVIES_EVER

har vart depp som vanligt den här helgen. Men som jag alltid gör; plockar lite asbrafilmer och dränker mig i saft nomnom topp 10 Ericas Favoritfilmer:
-The pick of destiny
-Sagan om ringen
-Star wars: Revenge of the sith
-Stepbrothers
-Silent Hill
-Mean girls
-Ace ventura
-Sune sommar
-Twilight
-500 days of summer
 
Om jag inte orkar kolla en hel film så blir det någon bra serie top 10 där:
-American dad
-Vampire diaries
-New girl
-Happy endings
-true blood
-2 broke girls
-Family guy
-Once upon a time
-Beavis and butthead
-Kyle XY
 
 
 
 

THE_SWEETEST_SUBMISSIONDet känns konstigt att starta om ericavalentina på nytt, ganska läskigt faktiskt, jag stängde ner henne för ett år sedan, just för att det var en del av mig jag inte ville vara längre, en psykotiskt naken liten flicka med hopp om världens undergång. men jag tror nog aldrig att hon kommer att lämna mig, och jag tror nog att det är bäst för oss båda om vi bara kan leva i symbios. så välkomna ännu en gång, till erica valentinas twisded mind..

I_WANT_TO_DRAIN_HIS_BLOOD
RSS 2.0