the girl with th pearl earrings

 

Wedding fever

 

My family

 
det känns helt fantastiskt att ha en egen familj. Att vakna på morgonen och ha massa att göra. Ligga och gosa med Lana hela dagen. Se hur hon utvecklas och börjar växa till sig. Jag har fött fram ett liv. Det är ganska fräckt. Min lilla groda..
 

Att vara psykiskt sjuk och ha barn.

Ger inte dig rättigheten att tycka att jag är en dålig mamma. Det är inte din ensak varför jag valt att sätta ett barn till världen. Jag har under hela min graviditet får genomlida folks kommentarer angående mitt tillstånd. Jag har alltid mått som jag gör men varför ska jag inte få chansen att skapa en familj, jag tycker inte att jag ber om för mycket, ja jag är psykiskt sjuk men jag förtjänar väl att få ha en familj? 
Jag har fått se folks kommentarer såsom "Jävla kärleksbarn, dom kommer inte att ta hand om det bättre än vad folk tar hand om ett paket tuggummi", "du sätter ett barn till världen som du inte klarar av och som sedan kommer att bli en belastning på staten" osv. 
Det är klart att det är en extra påfrestning på mitt psyke men jag får ju hjälp, jag förtjnar att få den hjälpen jag får, som alla andra sjuka människor. 
Jag mådde rent utav skit när jag var gravid, och att få se dessa kommentarer sänkte mitt självfötroende som blivande mamma att jag stängde in mig i lägenheten i flera månader. Jag tycker inte att jag förtjänade detta, jag tycker att alla ska få chansen att kunna starta familj. Det handlar inte bara om att jag ville ha någon som bekräfta mig, det handlade om att jag alltid velat ha barn. Det är viktigt för en mamma att känna sig bekfräftad av folk omkring en sjuk eller inte, jag har åstakommit något, jag har barn och du ska respektera mig för detta, även om jag är sjuk eller inte.Jag kräver att du ser att jag är mamma, jag är inte offer för ditt tycke, jag är mamma, jag har åstakommit något så vackert och kraftfullt att samhället ska erkänna mig.
 

RSS 2.0