LILLEMUR_LOVE_IT

Stolt kusin. Imorgon ska min usin vitamin gadda sig. hennes första! blir så stolt att jag dör. Bara två i släkten som har gaddar, så det sa bli kul och se vad faster min säger (eller gör).
 
 

WHERE'S_MY_FUCKING_COFFE

Vaknade klockan 12 idag. Nu ska jag fixa P-piller och sedan dra till skolan och plugga. mitt liv är så intressant. 

FOK_JULIE_NAAIERS


BACKSTREET_BOYS_AND_BUBBLEGUM

 
Jag är överpepp på göteborg faktiskt! saknar mina små kycklingar! Jag hade en jävligt konstig dröm inatt, jag och ett gammalt ragg gifte oss, flyttade till norrland och levde lyckligt i resten av våra dagar. inte okej.

GIVE_IT_TO_ME_BABY_I_DON'T_CARE_HOW

Idag ska jag få en skitsnuskig bild på mig och mitt ex framkallad. Älskar bilden och ska nog hänga upp den när jag skaffar eget place. 
 
Nu ska jag kolla på sucker punch och sedan plugga matte. 

DA_DA_DA_DA_SHUT_UP_NERD

 
Va i stan och köpte lite grejer på Science fiction bokhandeln idag. Och högst upp har vi mina nya briller. Jag är fan blind. jag blir åksjuk av dom, men måste man så måste man!

TA_DITT_LIV_OCH_KOM_IFATT

JJ & Jr – Vi
 

I_CAME_TO_LOVE_YOU

Droppade precis av min syster på centralen. lite sorgligt. Men jag passade iallafall på att köpa en present till sabo på centralen. det blev en väldigt fin grej. 
Idag ska jag till skolan och plugga lite. sedan ska jag hämta upp mina nya glasögon! ni får se dom ikväll!
Jag ska göra högskoleprovet på lördag och är cpnervös!

I_LIKE_YOU_ALOTJOBBIG_LAT_SÖT_ROLIG_TJEJ_HEST

Är det ngn som har sett kontaktannonsen på tv3? Det är typ det gulligaste jag har sett på tv någonsin. Massa människor som söker efter kärleken, och alla bara lyser upp när dom berättar vad dom söker. Jag ska nog göra en sådan video haha. så att jag slipper ragga på krogen. Jag är nog redo för ett förhållande. eller?
 

FUCK_THE_90'S_LOVE_PUNKS


GO_NINJA

funderar på att göra en liten text på mig själv med nål och bläck. blir skitfult men personligt. 
 
Ska skriva "Run away"
 
Anyways, tänkte fota ikväll. nu när nelly är här !
 

MOVE_ON

Älskar att vakna 7 på morgonen för att jag måste sitta med mina skolarbeten från den tiden till klockan 10 på kvällen för att bli klar med allt. Men jag ska fota idag. så det blir något kul på bloggen den här veckan!

MY_MOMA_TAUGHT_ME_BETTER_THEN_THAT_!

Så jävla mycket plugg. suck it!

IT'S_TIME

Mitt nya mantra har blivit "döm ingen, folk är olika". Jag har alltid levt efter se efter dig och själv och alla andra kan dra åt helvete. Men det känns skönt att veta att någonstans djupt inom mig fanns det en medmänniska. glömde av att hon existerade.
 
Idag är jag ganska nöjd med livet. Jag har allt jag vill ha och alla jag vill ha i mitt liv. känns gött som fan peeps!
 

A_LESSON_IN_ROMANTICS

Jag står inte ut med dig, varje gång jag tänker på dig blir jag så jävla frustrerad och vill bara slänga mig på marken som ett litet barn och gråta. Jag hatar att du aldrig lyssnar på mig, att du får mig att känna mig som om jag vore hjärndöd, att den enda kommentaren jag fått "fan babe du är snygg" fastän jag vill att du ska tycka om mig för den jag är. Jag vill att du ska bära runt på mig i lägenheten, baka tårta och prata om vilka idioter våra barn kommer att bli. Att du vill flytta till havet med mig, och bara gräva ner ansiktet i nacken på mig, med solnedgångar och drömmar. istället för att bara vara arg på mig, tycka att jag är omogen och att jag borde växa upp. Det enda vi gjorde var att knulla och sedan inte prata med varandra, jag bara låg i din säng och väntade på att du skulle att du älskar mig. Trots att jag faktiskt nästan hatar dig och hur du är så känns det som någon slagit mig i bröstet varenda gång.
 

GIRL_KEEP_YOUR_FEET_ON_THE_GROUND_BUT_YOUR_HEAD_IN_THE_CLOUDS

Jag heter Erica Valentina Alegria Lind, jag kommer från en förort i Göteborg, där jag brukade se på när killarna brände ner bilar på forbollsplanen. Mina föräldrar är invandrare och kommer från Ryssland och Peru. Min pappa har alltid vart en bestämd människa som försökt offra allt han kunnat för sin familj, och min mamma har alltid försökt skydda oss från omvärlden. Dom har alltid vart ganska old fashion.
 
Jag har sedan liten haft psykiska problem men som alla blundat för. Mina två systrar har alltid stått vid min sida även när jag gjort fel. Och min mamma och pappa har alltid försökt ge oss ett vanligt och bra liv, jobbat över så ofta dom kunnat, haft två jobb så att vi kunnat resa över hela världen. Så att vi slapp all skit i Backa. 
 
Jag har gjort saker jag inte är stolt över. Saker jag helst inte pratar om längre. Och det har funnits tillfällen i mitt liv då jag bara försökt ta sjuhundra överdoser och dö ensam i en gränd. Och Jag har legat i min säng i flera veckor i sträck och inte kunnat prata med någon, bara ligga där, kissat och skitit på mig, utan att äta eller se dagsljuset. Och jag har alltid valt att vara olycklig. Det har alltid vart lättare för mig att gräva min egen grav och bara vänta på att få dö. Och jag har aldrig ångrat något jag gjort eller sagt för att jag har aldrig brytt mig om vem jag måste dra ner med mig. 
 
Men folk som stått vid min sida genom allt, genom min ångest, lögner och skit det är dom jag håller kärast i världen. Ingen kommer någonsin att kunna trampa på mig sålänge dom finns vid min sida. Och jag kommer att komma långt här i livet. Och alla som någonsin tvivlat, jävlar vad ni kommer att ångra er. Ni kan dra åt helvete, jag är frisk nu, och min lycka är viktigare än ert hat. Ha ett bra liv bitches!
 

CALL_ME_WHEN_YOU'RE_SOBER

 
I helgen fick jag träffa min livsmentor johan, det är alltid lika trevligt att få se hans skäggiga fejs! vi åt lite räkor och drack bärs. Sedan åkte jag hem och han till Göteborg! tycker det är trevligt när göteborgare är i Stockholm! Vi är så trevliga och stan är så jäkla kul! well nu ska jag försöka komm aikapp allt plugg jag sket i. 

RSS 2.0