BLOODY_TRUE

Note to myself 3:
 
Blir jag kär, då har jag något att förlora. Och det gillar inte jag.

TEASING_TO_PLEASE


CALM_THE_FUCK_DOWN_I_GOT_THIS

Nu sa jag till skolan och fixa mina betyg så jag kan skicka in dom till högskoleantagningen. Fan vad jag har jobbat hårt för dom jävla betygen, känns skönt att få klart dom innan terminsavslutningen. Hinner jag fixa upp annat! Det blir nog att plugga lärare, hoppas jag! Så fixad och klar dags för la escuela!
 

THEY_WANT_YOUR_GUN

Idag ska jag fota lite. blivit lite segt på den fronten. men först ska jag handla lite sallad och tonfisk, nom nom!
God morgon på er btw!
 

LOVE_ME_WHEN_I'M_GONE

Ni som följt mig genom åren vet nog att jag lider utav det ena och det andra. Att jag för det mesta är olycklig och känner mig som den uslaste personen i världshistorien. Och jag vill bara tacka er för ert stöd, vänliga ord eller bara ett hej i min akommentarer och mail. Det är alltid skönt att se medmänniskor bry sig om varandra även om vi inte ens känner varandra. Jag känner mig så enormt nedstämd för tillfället och hoppas på att mina medeciner ska hjälpa, annars får det bli att bli inskriven igen, vilket jag helst vill undvika. Men jag hoppas på det bästa och försöker fokusera på allt bra jag har i livet, och på mig själv! 
Så håll huvudet högt mina små kycklingar så kommer ni långt i livet!
 

TROUBLE_BITCHES

 
Jag har slutat röka. känner mig skitduktig, och jag kan fan andas nu haha. Dock har jag  gått upp i vikt som fan så det blir väl att börja träna, dock väntar jag på att få svar från Högskola för att se vart i landet jag hamnar!

INGET_KNAS_NÄR_DU_SER_MIG

SHM var pure magic! Nu ska jag ta igen allt skolarbete och sedan på bio och se breaking dawn med min kusin! Tänkte såhär om folk har roliga bloggar kn ni inte länka dom  till mig :D Hittar inga bra bloggar att läsa!

ANTIDOTE

Yes ikväll drar jag på Swedish house mafia, lär bli fett som fan! *klad tjej*

WE_ARE_ALL_BORN_SUPERSTARS


NOTE_TO_MYSELF

Note to myself 2:
 
Glöm aldrig att ta på dig BHn när du ska ner till tvättstugan. Män tvättar också kläder.

FUCK_OFF_SATAN


PHOTO_BOMB_BITCHES


OLD_LOVE

Kent – Du & jag döden
 
Älskar att lyssna på Kent, speciellt nu när det börjar bli mörkt. fettmysigt.

I_LOVE_YOU

Så jävla längesedan jag spelade wow. dör lite. det blev bara så jävla tråkigt efter ICC........................

WHO_SAID_YOU_COULDN'T_MAKE_IT

Undrar bara vem det var som sa det?
 

CRAZY


OMG_SRLSY_BITCHES

Ser att spotify har fått GLEES version av grease. jag dör, nu har jag något att lyssna på hela månaden! Det är en utav mina favoritfilmer, älskar John Travolta i den filmen haha, älskar håret, kläderna, och bilarna!!!!! nuf said. Ska nog köra en liten Pin up shoot imorgon ;)
 
Glee Cast – Glee: The Music presents Glease
 
 

LOVE_SICK

 
Jag är så jävla dum. Jag orkar inte ens med mig själv. Men jag har bestämt mig att bli klar med gymnasiet så att jag kan plugga till sjuksköterska nu. Jag orkar inte vara still här i livet mer. Jag vet att jag hade blivit världens bästa sjuksköterska!!!!

FUS_RO_DAH


COFFE_AND_MILEY


I_MISS_YOU_EVEN_WHEN_YOU_LAY_NEXT_TO_ME


DONE_

 
Ligger i sängen och lyssnar på den här. Kanske verkar töntigt men jag gillar MIley, hon är duktig!

FAVE_DISH

 
Jag brukar ju aldrig lägga upp saker som jag faktiskt älskar att hålla på med såsom att laga mat. Jag har alltid haft en förkärlek för att använda färska råvaror och äter mest sallader och fisk. Jag tycker det är kul att hålla på med färg när jag lagar mat så idag ska jag visa er hur ni tillagar min favoriträtt. Den heter Ceviché och är från Perus djungel. Jag använder mig av Kolja eller torsk (helst kolja nu i tider som denna). Så om ni vill impa på mig så får ni slänga ihop en Ceviché och ett glas vitt!
 
 
Första steget är att hitta ett kilo kolja/torsk och hacka fisken i fina små bitar (1cm). Sedan pressar du ner 7 citroner och 2 lime tillsammans med lite färsk ingefära i skålen med fisken och häll i 2 msk salt. Täck över den med plastfolie och ställ den sedan i kylskåpet över natten. Se till att röra om den 2-3 gånger under processen.
 
Såhär ska den se ut dagen efter. Fisken ska vara vit rakt igenom och salta 1 tsk då fisken kanske sugt upp all salt under natten.
 
 
Hacka sedan färsk persilja eller koriander.
 
 
Häll sedan Persiljan/koriandern i skålen och blanda ihop den med fisken.
 
 
Som all latinamerikansk mat så ska den vara lite kryddig. Så köp röd peppar 2-3 stycken. Rensa bort känorna (annars blir det för starkt).
 
 
Hacka chillin fint, akta med att ta dig i ansiktet!
 
 
Häll sedan in chillini skålen och rör om. Titta så fint det blir! Lägg sedan över plasten på skålen igen och vänta tills middagsdags!
 
 
Innan du serverar Cevichén så ska du ha i rödlök, 3-4 stycken. Hacka dom i bågar!
 
 
Jag gillar när löken är mildare än vanligt så jag brukar tvätta den efter jag hackat den.
 
 
När det är dags att servera häller du i löken i skålen.
 
 
Det ska se ut såhär efter en omrörning!
 
 
Cevichén serveras vanligtvis med potatis/sötpotatis och ett salladsblad.
 
 
Och voilá så har du den godaste rätten ever. Serveras helst med torrt vittvin!

BE_MY_SAMURAI


WITH_YOU_IN_MY_HEAD

 
Kids, stick to love!

GUNZ_JESUS_RED

När folk träffar mig så brukar dom alltid fråga vilket parti jag röstar på. Och det kommer alltid att vara samma svar. Vänsterpartiet. Sedan brukar man ju ofcourse komma in på religion, och jag är kristen. Jag är uppvuxen i en familj med delade värderingar, men jag har alltid gått i kyrkan, bett vid matbordet och innan jag ska gå och lägga mig. En sak till, nej jag är inte en tuff brud, jag är ganska ömtålig och mår väldigt ofta dåligt. Jag är dessutom emot våld, fastän jag inte alltid vart det så är jag det nu, jag skjuter på skjutbana bara utifall det blir en zombieapocolyps och jag måste försvara min familj.
 
Nu vet ni. 
 
 
p.s är inte Franco to die for.
 
 

PLANETARY_(GO)


NOTE_TO_MYSELF

nmr 1:
 
När jag dör så kommer ingen att komma ihåg mig. fan vad bra, jag har gjort så dumma grejer.

TALK

Ibland så trillar jag in på din facebook. Och ibland så svär jag över hur bra du verkar ha det utan mig. Även om jag aldrig älskade dig, så fanns du där under några månader och torkade mina tårar. Och jag kan se hur lycklig du är på varenda bild, och hur folk älskar dig precis för den du är. Och jag önskade väl att jag också kunde känna så. 
 
Men jag antar väl att det minsta jag kan göra är att vara glad för din skull. För att jag kan tänka mig att du är det för min.

RSS 2.0